Time to reorganize: Feminer is druk bezig met een scale-up en dat betekent work, work, work! Daarom gaan we ons team uitbreiden. We zoeken organisatietalenten en creatieve geesten die ons willen helpen Feminer naar een hoger niveau te tillen. 

FEMINER 2020 TEAM (gemiddeld 6-8 uur/week)

Word één van de studentes die Feminer 2020 gaat organiseren! 

Sta jij te popelen om met allerlei inspirerende topvrouwen contact te onderhouden? Heb jij de overtuigingskracht en het zakelijke instinct om bedrijven aan Feminer te binden? Ben jij een allround organisatietalent? Of wil je je op een van deze gebieden juist nog verder ontwikkelen? Dan is het ‘Feminer 2020 team ’ your place to be. Functies die jij binnen het team zou kunnen vervullen, zijn:

  • Voorzitter
  • Verantwoordelijke voor financiën & locatie
  • Verantwoordelijke voor het werven van topvrouwen uit commerciële sectoren (hierbij hoort ook het werven van sponsorgelden!)
  • Verantwoordelijke voor het werven van topvrouwen uit niet-commerciële sectoren 
  • Verantwoordelijke voor promotie & contact met deelneemsters 

Natuurlijk is open solliciteren ook mogelijk! 

 

ONLINE CONTENT TEAM (gemiddeld 6 uur/week)

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer killer online content!

De online presence van Feminer is alsmaar groeiende en dat willen wij graag zo houden. Daarom zijn wij op zoek naar een aantal studentes die online content willen gaan creëren. Interviews, columns, video’s, podcasts, alles kan! Ben jij een creatieve geest die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor ons ‘online content team’!

 

Enthousiast over een van beide teams? Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en je c.v. te mailen naar info@feminer.nl voor 16 september 17:00 uur! N.B.: Houd rekening met het feit dat alle functies op vrijwillige basis worden vervuld.