Evenementen

The Essentials: Jouw personal brand, jouw keuze

De training

Samen met Aegon Asset Management en sprekersbureau A Cup of Ambition organiseert Feminer 18 november de eerste editie van een gezamenlijke workshopreeks ‘The Essentials: Jouw personal brand, jouw keuze’. Na deze training hebben de deelnemers alle tools in hun repertoire om een weergaloze indruk te maken op de mensen om hen heen – een skill die íedereen goed kan gebruiken.

In deze praktische training leer jij er in élke situatie – zowel professioneel als persoonlijk – te bepalen welk beeld de mensen om je heen van je hebben. Een goede impressie, je personal brand, is immers het belangrijkste visitekaartje dat je kan geven. Business coach Karlijn Kwint neemt je mee in de wereld van perceptie, helpt je jouw unieke kwaliteiten te ontdekken en geeft je de handvatten om met je nieuwe persoonlijke doelen aan de slag te gaan. Na de interactieve workshop zal de middag afgesloten worden met een borrel

Normaal gesproken kost deze training €55 per persoon, maar wij mogen hem aanbieden voor €19,50! Kom je met twee? Dan hebben jullie de mogelijkheid om voor €30 een duoticket te kopen.

      Koop hier je kaartje(s)!

      Partners