Voor jonge vrouwen

Hé rolmodel in spe,

Ben jij een jonge vrouw met grote dromen? Wil jij je talenten ontdekken en ontwikkelen? Je omgeven met gelijkgestemde vrouwen die je empoweren en vooruit helpen? Inspirerende rolmodellen ontmoeten en hen het hemd van het lijf vragen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Feminer is een beweging van jonge vrouwen met uiteenlopende ambities, maar hetzelfde doel: een wereld die wordt geleid door mannen én vrouwen. Want die wereld had er al lang moeten zijn.

We zijn het landelijke netwerk van jonge vrouwen vol ambitie. We bieden je nieuwe perspectieven en stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling. Én we brengen jou in contact met de vrouwelijke rolmodellen van vandaag en morgen!

Op deze pagina lees jij meer over wat Feminer jou te bieden heeft, zowel online als offline. Scroll maar snel naar beneden.

Tot snel!
Team Feminer

COVID-19

Ook wij zijn door de huidige pandemie genoodzaakt geweest om out of the box te denken, bestaande concepten in een Covid-proof jasje te stoppen en nieuwe online alternatieven te verzinnen. Daarom hebben wij tijdelijk een iets ander aanbod voor jou in petto, maar uiteraard onverminderd inspirerend en empowering.

Wat kan je bij ons doen?

Magazine

Met ons online leesvoer kan jij je blik verbreden, je kennis opschroeven en jezelf ontwikkelen – prikkelende artikelen die je inspireren en aan het denken zetten. Lees nu de interviews, gouden tips en opiniestukken.

Kennismaken?

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met Feminer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, meld je aan voor een evenement of neem deel aan de volgende editie van Feminer aan tafel.

Socials & Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Feminer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een verse dosis inspiratie in je inbox. Of volg ons op Instagram, LinkedIn en Facebook en Twitter.