Voor Partners

Home > Over Feminer > Voor partners

Steunt u met uw bedrijf de rolmodellen van morgen?

Om samenwerkingen voor onze partners en onze community tot een succes te brengen, werken we samen met geselecteerde partners die onze missie een warm hart toedragen. We brengen onze partners in contact met de ambitieuze jonge vrouwen in ons netwerk. 

Inmiddels hebben al tientallen bedrijven zich aangesloten bij onze organisatie. Samen zorgen we ervoor dat jonge vrouwen alle kansen krijgen om te kiezen voor welke carrière dan ook.

Mogelijkheden

Marketing

Feminer heeft een groot bereik onder jonge vrouwen die aan het begin van hun carrière staan. We kunnen uw boodschap, evenement of vacature bij hen onder de aandacht brengen op onze social media, in ons online magazine of onze nieuwsbrief. We vinden het belangrijk om niet te veel commerciële content te delen. Daarom hebben we per jaar een beperkt aantal plekken voor gesponsorde content.

Evenement

Door verschillende edities van Feminer Aan Tafel en Feminer Connect bedienen we onze doelgroep ook offline. We hebben veel mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen bij de deelnemers. Bovendien hebben we in het verleden ook evenementen georganiseerd met partners.

Campagne

Om aandacht te vragen voor een specifiek onderwerp organiseert Feminer jaarlijks een campagne. Hiervoor halen we alles uit de kast: we maken uitgebreide en diepgravende content die duizenden bereikt. Ook organiseren we altijd een groot evenement waarbij het thema centraal staat.

Strategie

Feminer heeft inhoudelijk contact met bedrijven, rolmodellen en jonge vrouwen – en onze organisatie wordt door jonge vrouwen gerund. Daarom zijn wij een verbindende factor tussen werkgevers en (toekomstige) werknemers; in strategische sessies zetten wij onze expertise, ervaring én creativiteit in om uw bedrijf verder op weg te helpen.

Meer informatie over de mogelijkheden voor een samenwerking? Ons Hoofd Externe Relaties Youssra Aassafro staat altijd open voor een kop koffie!

Deze bedrijven gingen u voor:

Pers & Media

In de afgelopen jaren is Feminer op de radar van verschillende publicaties verschenen; er is inmiddels aardig wat geschreven over wie we zijn en wat we doen.

Bovendien slaan we regelmatig de handen ineen met andere organisaties die dezelfde missie voorstaan als wij. Hieronder vindt u een greep uit artikelen, reportages en samenwerkingen.

Op zoek naar beelden en/of logo’s van Feminer? Onze perskit vindt u hier.

Een interview verzoek, vraag om een reactie of inhoudelijk commentaar? Ons Hoofd PR & Non-Commerciële Samenwerkingen Tara Mohunlol staat u graag te woord.