Mentorprogramma 2022

Het mentorprogramma is terug!

Wij bij Feminer geloven heilig in de kracht van verbinding tussen generaties: waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als je ook kan putten uit de ervaring van vrouwelijke rolmodellen? Daarmee is ons mentorprogramma de belichaming van waar wij als organisatie voor staan – en jij kan daar onderdeel van worden.

Voor de tweede editie van dit traject zijn we opnieuw op zoek naar ambitieuze jonge vrouwen die, om welke reden dan ook, op dit moment in hun studie of carrière goed de hulp van een mentor zouden kunnen gebruiken. Onze mentoren, stuk voor stuk inspirerende rolmodellen uit het young talent-netwerk van Stichting Topvrouw van het Jaar, helpen je met brandende vragen over de toekomst, je passie, of belangrijke beslissingen. Van februari tot en met juni spreek je elkaar vijf keer, waarvan tweemaal in het echt op het kickoff- en slotevenement. Je krijgt als mentee begeleiding vanuit Feminer om echt álles uit het programma te halen.

Wat kan je verwachten?

Voor €29,50 ontvang jij van ons:

  • Een kickoff-event op 10 februari
  • Een online training om je hulpvraag duidelijk te formuleren
  • Maandelijkse mentor meet-ups naar eigen invulling
  • Een feestelijke afsluiting in juni
  • Toegang tot een actieve mentee-community

Aanmeldingen sluiten over

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het programma 

Wie zoeken we?

Dit mentorprogramma is bedoeld voor vrouwen die zich ofwel in de afsluitende fase van hun studie, dan wel in de beginfase van hun carrière bevinden.

Wijk jij hiervan af, maar ben je ervan overtuigd dat dit mentorprogramma nog steeds  van grote waarde voor jou kan zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen via info@feminer.nl, voordat je je aanmeldt!

Ook voor andere vragen kan je ons altijd bereiken via bovengenoemd mailadres. 

Hoe kan ik me aanmelden?

Via de knop hieronder wordt je doorverwezen naar de aanmeldpagina. Hier stellen we je wat achtergrondvragen en is er ruimte om jouw CV op te sturen. Op deze manier kunnen wij kijken of er ook voor jou een match tussen zit! 

De deadline om je aan te melden staat op 17 december 23:59. Rond mid-januari hoor jij of je gematcht bent en zo ja, wie jouw mentor is. Dan ontvang je ook gelijk de betaallink en krijg je toegang tot de mentee community.