Voorjaar 2021

Wat kan je verwachten?

In de nieuwe werkelijkheid van de anderhalve meter samenleving gaan dingen nét even anders. Online lesgeven en – krijgen behoort nu tot ons dagelijks leven. Feminer heeft hier snel op ingehaakt door het organiseren van een (gratis!) interactief online college.

Je kunt je hieronder aanmelden voor het eerste college van de komende reeks! 

26 mei 2021 | 17:30-18:30

Anne-Maartje Reichmann

Gedurende het online college zal Anne-Maartje Reichmann, Senior Associate People & Organization Consulting bij PwC, jullie meer vertellen over het DISC model: een methode om het gedrag van mensen te analyseren. Dit kan je helpen bij online assessments, sollicitatiegesprekken én om het gedrag van anderen beter te kunnen herkennen, plaatsen en dus zo effectief mogelijk op in te spelen.

Aan het eind van het college zal Jamie Berkhout, recruiter bij PwC, wat vertellen over de recruitmentmogelijkheden bij dit toffe bedrijf. 

In deze editie zagen we:

Anne van de Laar

Over haar ervaringen tijdens haar missies op zee en haar bijzondere positie als leidinggevende vrouw in de enorme mannenwereld van de Koninklijke Marine.

Antoinette van der Hauw

Over hoe ze op zo een jonge leeftijd een van de eerste vrouwelijke partners op haar afdeling van een groot advocatenbureau is geworden.

Partners