FeminerConnect

Over FeminerConnect

FeminerConnect – Hét landelijke netwerk voor jonge vrouwen vol ambitie!

Wil jij meer dan alleen geïnspireerd worden tijdens onze diners? Meld je dan aan voor FeminerConnecthét netwerk voor jonge vrouwen vol ambitie! 

Tijdens onze maandelijkse events krijg je niet alleen de mogelijkheid om je te laten inspireren door interessante rolmodellen, maar ook om écht onderdeel te worden van de Feminer community. Ook biedt FeminerConnect jou toegang tot een LinkedIn groep waar je buiten events om met elkaar kunt sparren en netwerken. 

De eerste editie van FeminerConnect vond plaats Internationale Vrouwendag (8 maart 2022)Deze avond stond in het teken van ‘impact maken’. Activiste Devika Partiman, oprichtster van ‘Stem op een Vrouw‘, en Antoinette van der Hauw, partner bij advocatenkantoor Loyens & Loeff, vertelden over hoe zij sociale impact maken. 

De volgende FeminerConnect avonden zullen plaatsvinden op: 

Donderdag 2 juni 2022

Donderdag 23 juni 2022

Wil je op de hoogte blijven van de invulling van de volgende FeminerConnect edities? Volg ons dan vooral op Instagram!

FeminerConnect – Hét landelijke netwerk voor jonge vrouwen vol ambitie!

Wil jij meer dan alleen geïnspireerd worden tijdens onze diners en online colleges? Meld je dan aan voor FeminerConnecthét netwerk voor jonge vrouwen vol ambitie! 

Tijdens onze maandelijkse events krijg je niet alleen de mogelijkheid om je te laten inspireren door interessante rolmodellen, maar ook om écht onderdeel te worden van de Feminer community.

Meer informatie volgt snel. Stay tuned! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan vooral op Instagram!