Over Feminer Connect

Feminer Connect – Hét landelijk netwerk voor jonge vrouwen vol ambitie

Wil jij meer dan alleen geïnspireerd worden tijdens onze diners? Meld je dan aan voor Feminer Connect – hét netwerk voor jonge vrouwen vol ambitie!

Tijdens onze maandelijkse events krijg je niet alleen de mogelijkheid om je te laten inspireren door interessante rolmodellen, maar ook om écht onderdeel te worden van de Feminer community. Ook biedt Feminer Connect je toegang tot een LinkedIn groep waar je buiten events om met elkaar kunt sparren en netwerken.

De volgende editie zal plaatsvinden op:

Maandag 19 september 2022 van 19:00-22:00 in Amsterdam.

Het evenement is uitverkocht.

Voorbeelden van afgelopen edities van Feminer Connect:

    • Internationale Vrouwendag (8 maart 2022): deze avond stond in het teken van ‘impact maken’. Activiste Devika Partiman, oprichtster van ‘Stem op een Vrouw‘, en Antoinette van der Hauw, partner bij advocatenkantoor Loyens & Loeff, vertelden over hoe zij sociale impact maken. 
    • Baas in Eigen Buidel (2 juni 2022): tijdens deze avond organiseerde wij een paneldiscussie over financiële onafhankelijkheid onder vrouwen. Te gast waren Nadine Klokke (CEO van Knab bank), Liesbeth Staats (journalist en documentaire maker) en Marian Spier (ondernemer).
    • Training (23 juni 2022): Welke diversiteit tekent jou? Expert in diversiteit & inclusie Bianca Maasdamme vertelde ons over meer dan 15 soorten diversiteit die ons in meer of mindere mate beïnvloeden.

Wil je op de hoogte blijven van de invulling van de volgende Feminer Connect edities? Houd dan deze pagina in de gaten en volg ons vooral op Instagram!

FeminerConnect – Hét landelijke netwerk voor jonge vrouwen vol ambitie!

Wil jij meer dan alleen geïnspireerd worden tijdens onze diners en online colleges? Meld je dan aan voor FeminerConnecthét netwerk voor jonge vrouwen vol ambitie! 

Tijdens onze maandelijkse events krijg je niet alleen de mogelijkheid om je te laten inspireren door interessante rolmodellen, maar ook om écht onderdeel te worden van de Feminer community.

Meer informatie volgt snel. Stay tuned! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan vooral op Instagram!