Feminer Zoomt In

Aankomende edities

Wat is Feminer aan Tafel?

Feminer aan tafel is hét moment om de energie van vrouwelijke rolmodellen en leeftijdsgenoten te ervaren. Tijdens dit diner krijgen studenten de mogelijkheid prangende vragen te stellen aan rolmodellen uit uiteenlopende sectoren zoals juridische wereld, politiek, cultuur, mode en IT. Na de eerste twee Utrechtse edities in de voorjaren 2018 en 2019, werd in het najaar van 2019 een eerste Wageningse editie georganiseerd. 

Door de successen van de diners heeft Feminer kunnen groeien naar de organisatie die we nu zijn. De filosofie van de diners is nog steeds een van de drijfveren van Feminer, namelijk het verbinden van de rolmodellen van vandaag met die van morgen! Op deze manier bieden we jonge vrouwen een eerste fysieke ervaring met de groeiende Feminer Community!

COVID-19

Door de huidige situatie rondom Corona zullen er op korte termijn geen edities van Feminer aan Tafel plaatsvinden. Juist de intimiteit van de voorgaande edities maakte deze tot een succes. Deze intimiteit is helaas niet te realiseren in een anderhalve meter-maatschappij.

Zodra de situatie het toelaat staan wij in de startblokken nieuwe diners te organiseren in Utrecht, Wageningen én in nieuwe steden. Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkelen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!