Feminer Connect

Voor jonge vrouwen die op zoek zijn naar verdieping en verbinding

Wil jij geïnspireerd worden, sparren over diverse onderwerpen met experts en vrouwen zoals jij en jezelf ontwikkelen naast je baan of studie? Kom dan naar een Feminer Connect event en neem deel aan een van onze trainingen, workshops, lezingen of paneldiscussies! 

Check hier wanneer de aankomende editie is
Home > Evenementen > Feminer Connect

Hey, rolmodel in spé!

Wil jij méér halen uit je studie of baan? Of verzand je telkens weer in diepgaande gesprekken over maatschappelijke thema’s? Dan is Feminer Connect misschien iets voor jou!

Tijdens onze Connect evenementen pluis je – samen met één of meerdere experts en een groep van 20 tot 30 jonge vrouwen – uit hoe we kunnen toewerken naar een samenleving waarin vrouw-zijn je carrièrekansen en -keuzes niet beïnvloedt. Vaak hebben onze evenementen de vorm van een training, workshop, lezing of paneldiscussie.

Daarnaast ontmoet je verschillende andere vrouwen die net als jij op zoek zijn naar verdieping en verbinding. Kijk hier waar en wanneer de volgende editie is.

Wat doen we dan precies bij Feminer Connect?

Van alles! Dit zijn wat voorbeelden van voorgaande edities:

    • we vierden Internationale Vrouwendag op het kantoor van Loyens & Loeff in Amsterdam en genoten van een lezing van Devika Partiman van stichting Stem Op Een Vrouw;
    • we leerden dat er maar liefst 19 soorten diversiteit zijn, tijdens een diversiteitstraining van D&I-expert Bianca Maasdamme;
    • we werden geconfronteerd met de staat van de economische zelfstandigheid van vrouwen tijdens een paneldiscussie met journalist Liesbeth Staats, ondernemer Marian Spier en Nadine Klokke, CEO van Knab bank.

Aankomende Edities Feminer Connect

Er zijn geen aankomende evenementen.