Afgelopen edities Feminer Aan Tafel

Home > Evenementen > Feminer aan Tafel > Afgelopen Edities Feminer Aan Tafel

Aan Tafel Rotterdam 2023

Op 25 mei 2023 hielden we weer een editie van Feminer Aan Tafel Rotterdam in het Zalmhuis (aan de Maas!). 80 jonge ambitieuze vrouwen schoven aan voor een avond vol inspiratie. 16 rolmodellen inspireerden hen met verhalen over hun achtergrond, de obstakels die ze zijn tegengekomen in hun loopbaan en de levenslessen die ze hebben opgedaan. Onder de rolmodellen bevonden zich Enaam Ahmed Ali (Business Manager Rabobank, EW 30 onder 30 en bestuurder UN Women), Wieteke de Best (Director Green Chef Hello Fresh), Margriet Westerink (Board Member Accenture NL), Janice Deul (DEI-specialist en mode- en cultuuractivist).

Foto’s Feminer Aan Tafel Rotterdam 2023 door Robin Zoë.
Aftermovie Feminer Aan Tafel Delft 2023 door Belle Holthuis.

Aan Tafel Delft 2023

Op 6 April 2023 hielden we onze eerste editie van Feminer Aan Tafel Delft in Het Meisjeshuis. 50 jonge ambitieuze vrouwen schoven aan voor een avond vol inspiratie. 10 rolmodellen inspireerden hen met verhalen over hun achtergrond, de obstakels die ze zijn tegengekomen in hun loopbaan en de levenslessen die ze hebben opgedaan. Onder de rolmodellen bevonden zich Elanor Boekholt-O’Sullivan (Luitenant-Generaal bij het ministerie van Defensie), Hilary Richters (Hoofd Digital Ethics bij Deloitte), Kyah Smaal (Consultant bij BCG), Arantja Rosalina (UX/UI ontwerper) en Astrid Sy (Presentator Andere Tijden).

Aan Tafel Utrecht 2023

Op 16 februari 2023 hielden we weer een editie van Feminer Aan Tafel Utrecht in de Nicolaïkerk. 80 jonge ambitieuze vrouwen schoven aan voor een avond vol inspiratie. 16 rolmodellen inspireerden hen met verhalen over hun achtergrond, de obstakels die ze zijn tegengekomen in hun loopbaan en de levenslessen die ze hebben opgedaan. Onder de rolmodellen bevonden zich Francine Oomen (Auteur van de bekende ‘Hoe overleef ik?’ serie), Kauthar Bouchallikht (Tweede Kamerlid GroenLinks), Marieke Straver (chirurgisch oncoloog HMC), Hanna Klarenbeek (Curator Paleis ‘t Loo) en Hajar Yagkoubi (Voormalig VN-afgevaardigde en mede-oprichter Network 2100).

Foto’s Feminer Aan Tafel Utrecht 2023 door Fien Oostermeijer.

Aan Tafel Rotterdam 2022

Op 14 April 2022 opende het Wereldmuseum haar deuren voor 16 rolmodellen en 80 jonge vrouwen die elkaar mochten ontmoeten, bij elkaar aan konden schuiven en van elkaar konden leren. Tijdens dit inspirerende diner – met uitzicht op de Maas – was dit een mooie manier om inzichten te verkrijgen voor hun carrière. Onder de rolmodellen bevonden zich Marsha Goei (Mede-oprichter van Breeze), Annelien Bredenoord (Rector Magnificus van de Erasmus Universiteit), Marian Spier (oprichter TedXAmsterdam Women en FEM-START) en Karlijn in ‘t Veld (Algemeen directeur Coca Cola).

Aan Tafel Utrecht 2022

Op 17 februari 2022 hielden we weer een editie van Feminer Aan Tafel Utrecht in de Geertekerk. 80 jonge ambitieuze vrouwen schoven aan voor een avond vol inspiratie. 16 rolmodellen inspireerden hen met verhalen over hun achtergrond, de obstakels die ze zijn tegengekomen in hun loopbaan en de levenslessen die ze hebben opgedaan. Onder de rolmodellen bevonden zich Sharon Dijksma (burgemeester van Utrecht), Liesbeth Horstman (militair psycholoog), Ineke Sybesma (directeur bij Fonds Slachtofferhulp Nederland) en Sarita Bajnath (bestuurslid van het Centrum Beeldende Kunst Amsterdam Zuidoost).

Aan Tafel Wageningen 2022

Op 17 maart 2022 hielden we weer een editie van Feminer Aan Tafel Wageningen in Hotel de Wereld. 50 jonge ambitieuze vrouwen schoven aan voor een avond vol inspiratie. 10 rolmodellen inspireerden hen met verhalen over hun achtergrond, de obstakels die ze zijn tegengekomen in hun loopbaan en de levenslessen die ze hebben opgedaan. Onder de rolmodellen bevonden zich Katja Staartjes (atlete en bergbeklimster), Beatrijs Smulders (verloskundige, auteur en oprichter van het Geboortecentrum Amsterdam), Gerda Feunekes (leidt het Voedingsentrum, een van de oprichters van de European Public Health Nutrition Alliance) en Corine Koole (journalist, schrijver en podcast maker).

Aan Tafel Utrecht 2019

Op 14 maart 2019 hielden we weer een editie van Feminer Aan Tafel Utrecht in het Centraal Museum, de Tuinzaal. 85 jonge ambitieuze vrouwen schoven aan voor een avond vol inspiratie. 17 rolmodellen inspireerden hen met verhalen over hun achtergrond, de obstakels die ze zijn tegengekomen in hun loopbaan en de levenslessen die ze hebben opgedaan. Onder de rolmodellen bevonden zich Julia Wouters (ex-politicologe, coach en auteur “Zijkant van de macht”), Angélique Laskewitz (algemeen directeur van de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling), Angela Maas (cardiologe en oprichtster stichting “Hart voor vrouwen’), Karin Swerink (oprichtster van Glamour en hoofdredactrice van Vogue NL) en Sharid Alles (zendermanager van 3FM).

Aan Tafel Wageningen 2019

Op 26 november 2019 hielden we weer een editie van Feminer Aan Tafel Wageningen in Hotel de Wereld. 50 jonge ambitieuze vrouwen schoven aan voor een avond vol inspiratie. 10 rolmodellen inspireerden hen met verhalen over hun achtergrond, de obstakels die ze zijn tegengekomen in hun loopbaan en de levenslessen die ze hebben opgedaan. Onder de rolmodellen bevonden zich Petra Hissink (Global Director Sustainable Development Heineken), Karin Sluis (CEO Witteveen+Bos), Loes Moor-Hulshof (Operations Director bij de Vegetarische Slager) en Annie de Veer (Directeur Strategie, Kennis en Innovatie bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit).

Aan Tafel Utrecht 2018

Op 15 mei 2018 hielden we weer een editie van Feminer Aan Tafel Utecht in Stadskasteel Oudaen. 50 jonge ambitieuze vrouwen schoven aan voor een avond vol inspiratie. 10 rolmodellen inspireerden hen met verhalen over hun achtergrond, de obstakels die ze zijn tegengekomen in hun loopbaan en de levenslessen die ze hebben opgedaan. Onder de rolmodellen bevonden zich Xandra Schutte (hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer), Joyce Sylvester (PvdA-politicus en voormalig burgemeester van Naarden en Anna Paulowna), Hafida Abahai (CEO van PR-bureau Weber Shandwick), Tessa Roseboom (hoogleraar Vroege Ontwikkeling en Gezondheid van het AMC) en Joyce van der Est (Directeur Bankieren van de Volksbank).