Aan Tafel Delft:
6 april 2023

   MELD JE NU AAN!

Met trots mogen wij de allereerste editie aankondigen van Feminer Aan Tafel Delft. Op 6 april dekken wij de tafels in de prachtige locatie van Het Meisjeshuis. Hier zullen 50 studentes en 10 rolmodellen elkaar inspireren, motiveren en van elkaar leren.

Feminer Aan Tafel is hét moment om de passie van vrouwelijke rolmodellen en leeftijdsgenoten te ervaren. Tijdens deze allereerste editie krijg je de mogelijkheid prangende vragen te stellen aan rolmodellen van uiteenlopende sectoren zoals de medische wereld, onderwijs, cultuur, mode en IT. Bovendien biedt het een uitgelezen kans om je netwerk te versterken en je aan het denken te zetten over je eigen toekomst.
 
Voor slechts 27,50 euro kun je genieten van:
  • Een volledig verzorgd vegetarisch driegangendiner (halal, vegan, etc mogelijk);
  • Een uitgebreide borrel;
  • Elke gang aan tafel bij een ander rolmodel;
  • Drie inspirerende talks door aanwezige rolmodellen;
  • De mogelijkheid om unieke inzichten en adviezen te krijgen van inspirerende voorbeeldfiguren;
  • Een uitbreiding van je netwerk met andere gedreven jonge vrouwen.
Het evenement zal plaatsvinden op 6 april 2023 in Het Meisjeshuis in Delft.
17.00 uur – 22.30 uur (Onderhevig aan verandering)

 

Aanmelden Aan Tafel Delft – 6 april

Vul hieronder jouw gegevens in meld je aan voor de eerste editie Feminer aan Tafel in Delft. Mocht het zo zijn dat we teveel aanmeldingen hebben, dan maken we een selectie en laten we circa een week voor het event weten of je bent geselecteerd.

We willen graag een diverse groep vrouwen aan tafel met verschillende interesses en achtergronden. Daarom vragen we je om jouw CV en een korte motivatie voor jouw aanwezigheid bij Feminer in te leveren. We selecteren niet op de lengte of prestaties op jouw CV, we kijken puur naar de mix van achtergronden van deelnemers!


    Telefoonnummer