DE EVENTS VAN FEMINER

Home > Onze Events

Feminer organiseert twee soorten events voor jonge, ambitieuze vrouwen. Tijdens Feminer Aan Tafel, krijgen jonge vrouwen de kans om met rolmodellen die al verder zijn in hun carrière te dineren. Tijdens de Feminer Connect avonden kaarten we thema’s aan die belangrijk zijn voor jonge vrouwen en hun carrière. Lees hieronder meer over deze events!

Feminer Aan Tafel

Inspirerende rolmodeldiners voor jonge vrouwen met ambitie

Feminer heeft al tijdens meer dan tien(!) edities de tafels gedekt op prachtige locaties door het hele land. Studentes uit Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Wageningen en binnenkort Delft (en volgend jaar Amsterdam) hebben al kunnen genieten van Feminer Aan Tafel. Tijdens deze diners kunnen jonge vrouwen in verbinding komen met hun rolmodellen én met elkaar. Ze krijgen hierbij de unieke kans om hun prangende vragen te stellen aan rolmodellen uit allerlei verschillende sectoren.  

Voor slechts 27,50 euro kun je tijdens onze diners genieten van:

  • Een volledig verzorgd driegangendiner inclusief consumpties (uiteraard houden wij graag rekening met dieetwensen zoals veganisme, halal en koosjer);
  • Een uitgebreide alcoholische en non-alcoholische borrel;
  • Elke gang aan tafel bij een ander rolmodel;
  • Drie inspirerende talks van rolmodellen;
  • Een uitbreiding van je netwerk met andere gedreven jonge vrouwen.

Voor vragen over de diners kun je mailen naar utrecht@feminer.nl , delft@feminer.nl of rotterdam@feminer.nl.

Vorige edities Feminer aan Tafel

Feminer Connect

Inspirerende thema-avonden voor jonge vrouwen met ambitie

Wil jij geïnspireerd worden en jezelf ontwikkelen naast jouw baan of studie én aan je netwerk bouwen? Kom naar een Feminer Connect event!

Tijdens de Feminer Connect events (vaak in de vorm van lezingen, workshops of paneldiscussies) gaan we de diepte in over thema’s die belangrijk zijn voor jonge vrouwen die de werkvloer gaan betreden of al hebben betreed. Hierbij krijg je niet alleen de mogelijkheid om je te laten inspireren door interessante rolmodellen, maar ook om weg te lopen met praktische handvatten die je kunt gebruiken op de werkvloer.