Feminer in de Collegebanken op Replay

Helaas, de voorjaarssessies van Feminer in de Collegebanken 2020 zijn alweer afgelopen. Maar niet getreurd: alle sessies zijn deze zomer terug te luisteren!

Elke week posten wij een (verkorte) audioversie van de colleges, op volgorde dat deze colleges hebben plaatsgevonden. Zo kan je super makkelijk jouw dosis inspiratie krijgen tijdens een wandeling, op de fiets of lekker op je strandbed in de zon!

Dus stop snel je oortjes in, en replay Feminer in de Collegebanken de komende weken! Lees de uitgebreide beschrijvingen van alle rolmodellen onderaan deze pagina.

Replay 3: Nazmiye Oral

DOE HET VOOR JEZELF: kies je eigen stijl
Luistertijd: 24 minuten

Als iemand zichzelf is, dan is het Nazmiye Oral. Nazmiye is actrice, schrijver en columnist en openhartig over haar dromen, haar carrière en haar valkuilen onderweg. Samen met haar moeder speelde ze de voorstelling Niet Meer Zonder Jou, een gesprek tussen gelovige moeder en afvallige dochter. Nazmiye leert ons dat elke stap in je carrière begint én eindigt bij jezelf, wat je ook doet. Maar hoe zorg je ervoor dat je in elke situatie jezelf blijft, je eigen keuzes bepaalt en dat doet wat jij leuk vindt. Kortom: hoe doe je het voor jezelf? Er wacht je een college met praktische tips en prachtige anekdotes. Alsof je een uur lang naar een interactieve voorstelling luistert!

Of klik hier om de Replay te downloaden (16 MB). Als je op de stipjes drukt in de player, kan je het bestand downloaden.

Replay 2: Eva Brouwer

IN DE BELANGSTELLING: leer jezelf te verkopen
Luistertijd: 44 minuten

Je bent jong en je wil wat. ‘Ambitie’, wel te verstaan. Het liefst maak je impact en voeg je wat toe. Maar waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat je jezelf in de kijker speelt en wat maakt jou hét inspirerende rolmodel van morgen? En nog lastiger: hoe speel je jezelf in de kijker ten tijde van corona? Eva Brouwer ziet het leven als een podium. Of je nu op een netwerkbijeenkomst bent, op social media post of een lezing geeft: presenteren moet je altijd en overal! Eva is niet alleen een vakvrouw maar gooit ook nog eens al haar humor en charmes in de strijd om het ook aan jou te leren!

Deel 1 (ca. 22 min):

Of klik hier om deel 1 te downloaden (22 MB).

Deel 2 (ca. 22 min):

Of klik hier om deel 2 te downloaden (22 MB).

Replay 1: Mirella Visser

AAN HET ROER: ontrafel je leiderschapsstijl
Luistertijd: 20 minuten

De eerste die aan het woord komt: Mirella Visser, die haar jarenlange ervaring en kennis over vrouwelijk leiderschap zal delen. Mirella is ondernemer, auteur en toezichthouder, en heeft bijzonder veel interesse in vrouwelijk leiderschap. Ze was regionaal directeur van de ING in Zuid-Oost Azië. Nu is ze eigenaar van het consultancy bureau Centre for Inclusive Leadership, dat organisaties adviseert en programma’s ontwikkelt op het gebied van inclusive leadership.

Of klik hier om de Replay te downloaden (16 MB). Als je op de stipjes drukt in de player, kan je het bestand downloaden.

Feminer in de Collegebanken

In de nieuwe werkelijkheid van de anderhalve meter samenleving gaan dingen nét even anders. Online lesgeven en – krijgen behoort nu tot ons dagelijks leven. Feminer haakt hier natuurlijk graag op in, dus vanaf nu organiseert Feminer elke twee weken een interactief online college gegeven door een interessant spreker.

Wat kan je verwachten? Prikkelende verhalen van (vrouwelijke) rolmodellen die je aan het denken zetten. In 1 uur snijden we een relevant onderwerp aan om jullie aandacht even weg te trekken uit de waan van de dag. Daarna is er de tijd om al je vragen te stellen! Éven je gedachten verzetten en tegelijkertijd je kennis opkrikken.