stemmen

Stem Wijzer met Feminer

8 – 12 maart 2021

Al in 1998 riep Els Borst dat politiek ”veel te belangrijk is om aan de mannen over te laten.” En nog steeds is de overgrote meerderheid (68,5%) van de Tweede Kamer man. Feminer weet als geen ander hoe belangrijk representatie voor beeld- én besluitvorming is.

Daarom een hele week vol content om geïnformeerd het stemhokje te kunnen betreden, je bij te spijkeren over vrouwen in de politiek en je mondigheid aan te scherpen. Daarnaast vragen we aandacht voor de disproportionele bak stront – pardon our French – die vrouwelijke politici te pas en te onpas over zich uitgestort krijgen.

 

Tweede Kamer verkiezingen 2021

Na het succes van onze ‘Loonkloof = Loonroof’ campagne, staat Feminer in de startblokken voor haar tweede campagne: van 8 tot en met 12 maart stomen we je klaar voor de Tweede Kamerverkiezingen onder het mom ‘Stem wijzer met Feminer’.

We staken hen een hart onder de riem met onze bloedeigen Olifantenhuidaward, die we via Instagram uitreikten aan de politica die volgens jullie het afgelopen jaar de grootste magneet voor ongepaste en persoonlijke kritiek is geweest.

 

 

Maar ook onze Online Redactie bleef niet stilzitten: zij interviewden Vera Bergkamp, Dilan Yeşilgöz-Zegerius en Sophie Heesen voor een kijkje in de coulissen van het politiek toneel.

Kom jij naar ons campagne evenement?

Wist je dat:

68,5%

van de Tweede Kamer is man

Lees onze campagne artikelen:

Check onze campagnevideo hier: