Feminer bestaat vijf jaar!

Ons avontuur begon vijf jaar geleden toen vier vrouwen hun droom werkelijkheid maakten. Dit gaan we vieren met een campagneweek waarbij wij ondernemers eens góéd in het zonnetje zetten.

Maar het zal geen newsflash voor je zijn: vrouwen zijn al sinds jaar en dag ondervertegenwoordigd in het ondernemersveld. De ondernemende rolmodellen die we in de media zien, zijn nog steeds overwegend man en wit. Toch is er hoop! De hoeveelheid vrouwelijke ondernemers groeit namelijk met de dag.

Het ‘klassieke’ beeld van een ondernemer als man in pak, is wat ons betreft écht achterhaald anno 2022. Tijd om het beeld van een ondernemer te diversificeren. Want wij geloven dat er in iedereen een ondernemer schuilt, dus ook in jou!

In de week van 17-23 januari brengen wij daarom een ode aan de ondernemer én helpen wij jou om te ontdekken wat voor soort ondernemerschap er in jou schuilgaat. Begin goed en join de golden-circle challenge. Doe je mee?

 

Challenge: in drie stappen van dromen naar daden

Je hebt vast wel iets waar je gepassioneerd over bent – of het nu design, het milieu, mode, onderzoek, sport of feminisme is. Feminer gelooft dat er in iedereen een ondernemer schuilt. Om jou te prikkelen de ondernemer in jezelf wakker te schudden, dagen we je uit! Ook als je nog niet precies weet waar je passies liggen, helpt ons digitale werkboek je om daarachter te komen.

Kraak je hersenen en heb aan het einde van de campagneweek inzichten die je kunt gebruiken in jouw toekomst (als ondernemer?).

 

Wat kun je verder van ons verwachten?

Drie keer een story om een brainstorm met jezelf op gang te brengen over jouw ‘waarom, wat en hoe?’

En dan:

  1. Screenshot de story en vul hem in via Instagram
  2. Deel jouw antwoorden in je eigen verhaal óf dm ons het resultaat
  3. Alles ingevuld en ingeleverd? Maak kans op een toffe prijs!

 

Klik hier om het digitale werkboek te downloaden!