Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feminer Connect x Ministerie van Financiën

14 mei, 7:00 pm - 10:00 pm

€9,00

Klimaat, financiën en gendergelijkheid; drie onderwerpen die op het eerste oog niet direct op elkaar aansluiten. Toch hebben ze meer te maken met elkaar dan je denkt! Bij deze editie van Feminer Connect krijg je de kans om te zien hoe deze onderwerpen samenkomen binnen het Ministerie van Financiën.

Op dinsdag 14 mei krijg je de unieke kans om samen met gelijkgestemde vrouwen langs te komen op de locatie van het Ministerie in Den Haag. Op deze indrukwekkende locatie zullen jullie allereerst door een rondleiding in het gebouw kunnen proeven van het leven op het Ministerie.

Daarnaast zal er een interview plaatsvinden met Ralien Bekkers, schrijfster van het boek ‘Zo kan het niet langer: tijd voor vrouwen om de klimaatcrisis op te lossen’. Zij zal ons meenemen van haar studie naar het punt in haar carrière waar ze nu is. Hierbij zullen naast haar boek haar studie aan Yale en functie bij het Ministerie als vertegenwoordigster van de ‘Coalition of Finance Ministers for Climate Action’ aan de orde komen.

We zullen de avond afsluiten met een netwerkborrel, waarbij verschillende trainees aanwezig zullen zijn die al jullie vragen kunnen beantwoorden over hoe het is om werkzaam te zijn bij het Ministerie. Daarnaast is dit natuurlijk een leuk moment om met andere deelnemers te connecten en na te praten over de thema’s van de avond.

Bij het ontvangst en de afsluitborrel zullen er (vegetarische) hapjes en (non-)alcoholische drankjes aanwezig zijn!

Factsheet

  • Datum: dinsdag 14 mei
  • Tijd: 19:00-22:00
  • Locatie: Korte Voorhout 7, Den Haag (het ministerie van Financiën)
  • Tickets: €9,00

Programma

  • 19:00-19:30: Inloop
  • 19:30-19:45: Welkomstpraatje
  • 19:45-20:15: Rondleiding
  • 20:15-21:15: Q&A met Ralien Bekkers
  • 21:15-22:00: Netwerkborrel

Wie kan zich aanmelden?

We verwelkomen alle vrouwelijke studenten en afgestudeerden die interesse hebben in financiën, de rijksoverheid en/of (mileu)beleid.

NB: We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

NB: Bij de aanmelding vragen we om je cv zodat we een beeld hebben van de deelnemers, je wordt dus niet op basis hiervan geselecteerd.

Meld je aan vóór vrijdag 10 mei 23:59.

Vragen over de prijs of het programma? Stuur dan een mailtje naar connect@feminer.nl!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
7:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
€9,00
Evenement Categorie:

Organisator

Feminer
E-mail
connect@feminer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Korte Voorhout 7
Korte Voorhout 7
Den Haag, Zuid-Holland 2511 CW Nederland
+ Google Maps