Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Feminer Connect x IMC Trading: ‘Trader for a Day’

27 september 2023, 7:30 pm - 10:30 pm

Betaling vindt achteraf plaats

Ben jij een jonge vrouw die bezig is met een kwantitatieve Bachelor of Master en ben je altijd gefascineerd geweest door de razendsnelle wereld van financiële markten? Maak dan kennis met de wereld van high frequency trading, waarin iedere microseconde telt! Kom op woensdag 27 september naar het kantoor van IMC in Amsterdam voor deze exclusieve editie van Feminer Connect: ‘Trader for a Day’. Deze avond staat in het teken van women in trading.

Samen met een groep van ongeveer 25 andere jonge vrouwen kruip je één avond in de huid van een trader, bij een van de grootste beurshandelhuizen van Nederland. Tijdens deze avond krijg je de unieke kans een vrouwelijke trader het hemd van het lijf te vragen en krijg je een toegankelijke introductie tot de beurs met een Market Making Game. Uiteraard word je tijdens de avond voorzien van een drankje en een hapje. 

Het kantoor van IMC Trading te Amstelveenseweg 500, Amsterdam.

Factsheet
  • Datum: woensdag 27 september 2023
  • Tijd: 19.30-22.30
  • Locatie: Amstelveenseweg 500, Amsterdam
  • Tickets: €7,50 (betaling vindt pas plaats als je geselecteerd bent)
Programma
  • 19:30-20:00 Introductie
  • 20:00-21:00 Market making game. Tijdens dit spel zul je meer inzicht krijgen in het denken en handelen als een trader. Welke strategie kies jij?
  • 21:00-21:15 Pauze
  • 21:15-22:15 Q&A ‘Women in Trading’ met trader Victoria Leow
  • 22:15-22:30 Afsluitende borrel
Wie kan zich aanmelden?

We verwelkomen alle vrouwelijke studenten met een sterk kwantitatieve studieachtergrond. Dat gaat specifiek over STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics), Econometrie, Finance & Investments of (Kwantitatieve) Economie studies. Ook is het van belang dat je een redelijk woordje Engels spreekt en meer wil leren over de sector.

Zo werkt de aanmelding

Door het aanschaffen van een gratis ticket, geef je je aanmelding door. Wij maken een selectie op basis van CV en studieachtergrond. Pas als je bent geselecteerd, hoef je de ticketprijs van €7,50 te betalen.

NB: We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar; selectie vindt plaats op basis van een first come, first serve principe, dus wees er snel bij!

Vragen over de prijs of het selectieproces? Stuur dan een mailtje naar connect@feminer.nl.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
27 september 2023
Tijd:
7:30 pm - 10:30 pm
Kosten:
Betaling vindt achteraf plaats
Evenement Categorie:

Organisator

Feminer
E-mail
connect@feminer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

IMC Trading
Amstelveenseweg 500
Amsterdam, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps