Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Feminer Connect X A&O Shearman

13 juni, 7:00 pm - 10:00 pm

Als rechtenstudent herken je het vast wel. Elk willekeurig moment dat het over je studie gaat, krijg je de vraag: ‘Wil je later dan ook advocaat worden?’. Soms lijkt het alsof dit de enige logische volgende stap is binnen je carrièrepad. En als je er dan eenmaal voor kiest om deze weg in te slaan, komen er nog veel meer vragen op je af. Welke stages moet je volgen om genoeg ervaring op te doen? En bij welk kantoor? Wil je op de Zuidas eindigen, of liever bij een klein of middelgroot kantoor in de buurt? Het kan soms overweldigend zijn om tijdens je studie de juiste keuzes te maken. Deze kunnen namelijk invloed hebben op het verdere verloop van je carrière. 

Bij deze editie van Feminer Connect in samenwerking met advocatenkantoor A&O Shearman (een fusie van de kantoren Allen & Overy en Shearman & Sterling) willen wij rechtenstudenten de mogelijkheid bieden om te ontdekken hoe zij authentiek kunnen blijven in het vinden van hun carrièrepad. Door middel van een workshop zullen wij je handvatten bieden om persoonlijke doelen te stellen en jouw kernwaarden toe te passen. Zo zal je leren hoe je verder kan komen in je carrière en tegelijkertijd dicht bij jezelf kan blijven, of dit nou in de advocatuur zal zijn of ergens anders. 

Dit sluit mooi aan bij de visie van A&O Shearman, die uitgaat van het halen van groei uit het zijn van je authentieke zelf. Binnen hun kantoor stimuleren ze medewerkers om uniek te blijven en zich te onderscheiden van anderen.

Naast een workshop over het toepassen van authenticiteit in je eigen carrièrepad, zal er een Q&A zijn met advocaten die je kunnen helpen met vragen over hoe het is om authentiek te blijven. Zij zullen ook meer vertellen over hoe zij hun weg hebben gevonden en zo zijn uitgekomen bij A&O Shearman. De avond zal afgerond worden met een netwerkborrel, waar partners en medewerkers van dit advocatenkantoor aanwezig zullen zijn. Natuurlijk kan je tijdens deze borrel ook andere deelnemers ontmoeten onder het genot van een drankje!

 

Factsheet

 • Datum: donderdag 13 juni
 • Tijd: 18:45-22:00
 • Locatie: Apollolaan 15, 1077 AB Amsterdam (kantoor A&O Shearman)
 • Tickets: €7,50 voor 1 ticket of €10 voor een duoticket

 

Programma

 • 18:45-19:10 inloop 
 • 19:15-19:30 opening partner Pien Kerckhaert van A&O Shearman
 • 19:30-20:40 workshop ‘Authentiek zijn op jouw carrièrepad’ door Kim van der Feltz
 • 20:40-20:50 pauze
 • 20:50-21:30 Q&A met advocaten
 • 21:30-22:00 borrel

 

Wie kan zich aanmelden?

We verwelkomen alle vrouwelijke studenten die een juridische studie volgen. 

NB: We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

NB: Bij de aanmelding vragen we om je cv zodat we een beeld hebben van de deelnemers, je wordt dus niet op basis hiervan geselecteerd.

Vragen over de prijs of het programma? Stuur dan een mailtje naar connect@feminer.nl.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
7:00 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Feminer
E-mail
connect@feminer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

A&O Shearman
Apollolaan 15
Amsterdam, Noord-Holland 1077 AB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie