Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feminer Aan Tafel Utrecht

22 februari, 6:00 pm - 10:00 pm

De 5e editie van Feminer Aan Tafel Utrecht vindt op 22 februari plaats! 

Feminer Aan Tafel diners is een evenement waarbij jonge ambitieuze vrouwen aanschuiven bij hun rolmodellen en samen met andere jonge vrouwen het gesprek met hen aangaan. Ze krijgen hierbij de unieke kans om hun prangende vragen te stellen aan bijzondere vrouwen uit allerlei diverse sectoren en met verschillende achtergronden.

Inmiddels hebben honderden jonge vrouwen en rolmodellen elkaar al gevonden onder het genot van een vegetarisch driegangendiner.

Bij onze Feminer Aan Tafel diner kan je genieten van:

  • een volledig verzorgd vegetarisch driegangendiner inclusief consumpties (uiteraard houden wij rekening met dieetwensen zoals veganisme, halal en koosjer);
  • de verhalen van jouw drie favoriete rolmodellen (bij elke gang schuif je bij een andere vrouw aan!);
  • inspirerende talks van inspirerende rolmodellen;
  • een uitgebreide borrel met andere jonge vrouwen zoals jij om samen de avond mee af te sluiten; 
  • toegang tot de Feminer LinkedIn groep, waarin de gesprekken en het netwerken online doorgaan.

 

Rolmodellen

Leer hier de rolmodellen kennen! Kijk op onze Instagram voor meer informatie.

Juul van der Laan is filmmaker en beweegt zich vooral op de raakvlakken van de wetenschap, filosofie en kunst. Ze maakte eerder o.a. Multiverse Ghana, over wetenschappen in Ghana, en Sophie over de Nigeriaanse filosofe Sophie Bọ́sẹ̀dé Olúwọlé. 

Lieke Verheij heeft op haar 25e een IT-recruitment bedrijf gestart en leidt nu (2 jaar later)  een team van 15 geweldige medewerkers, waarvan de helft vrouw is. 

Sophie Witteveen is landelijk bestuursvoorzitter van de Vereniging van vrouwen met een HBO of Academische opleiding (VVAO), een netwerk van 3000 ambitieuze vrouwen. 

Ellen Brudet is oprichter van Colourful Goodies en vulde hiermee in 2006 een groot gat op in de maatschappij door poppen aan te bieden met afro en diverse andere culturen en verschillende huidaandoeningen. 

Tirsa With is presentatrice van o.a. Het Klokhuis (NPO Zapp) en Jongstof (NPO Radio 1).  In het Klokhuis neemt Tirsa kijkers mee op nieuwsgierige avonturen en in Jongstof gaat zij in gesprek met een nieuwe generatie kunstenaars.

Wendeline van der Made is oncologisch chirurg en chirurg bij kinderen. Daarnaast is zij calamiteiten onderzoeker en lid van de landelijke geschillencommissie.

Milou Deelen is journalist, schrijver en spreker. Ze schrijft o.a. voor Het Parool, Volkskrant Magazine, VICE en LINDA.meiden. Ze heeft twee boeken geschreven: Krabben (2020) en Hoe doen we het? (2022). 

Mies Bos heeft gewerkt bij het Gender Violence Recovery Centre in Kenia. Op dit moment is ze werkzaam als International Officer bij D66.

Joyeeta Gupta is professor Environment and Development aan de Universiteit van Amsterdam en IHE-Delft Institute for Water Education.

Helin Ozcan is Advocaat bij Stibbe. In 2022 is zij tot de Amsterdamse Balie toegetreden. Helin is gespecialiseerd in het bestuursrecht, met een focus op milieurecht. 

Marjolein van Rest is advocaat bij BarentsKrans in Den Haag. Zij is gespecialiseerd in Corporate and Commercial Litigation en houdt zich voornamelijk bezig met nationale en internationale geschillen binnen en tussen bedrijven en/of samenwerkingsverbanden.

Laura Bles-Temme is één van de twee Managing Partners bij RSM in Nederland en tevens Tax Partner. Laura begeleidt haar klanten met financiële en fiscale vraagstukken, maar ook met strategische bedrijfsactiviteiten.

Eveline van Westerop  is organisatie-antropoloog en gekozen directeur van Rijnconsult Holding. Haar passie is om mensen beter tot hun recht te laten komen in hun werk. Dit doet ze als adviseur, interimmanager en coach.

Dominique Kuhling is directeur Protocol en Gastlandzaken bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hiervoor was zij onder meer werkzaam op de Nederlandse ambassades in Moskou, New Delhi, Belgrado en Washington.

Aline Arends is Directeur Projecten bij Stedin. In haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor de uitbreiding en vervanging van het energie en gasnetwerk in het Stedin gebied.

Carola de Rond is sinds 2010 advocaat en werkt sinds 2016 bij Pels Rijcken. Zij is gespecialiseerd in het bestuursrecht, waarbij zij zich met name richt op toezicht en handhaving, met een focus op de financiële sector. 

 

Factsheet

  • Datum: donderdag 22 februari 2024
  • Tijd: 18:00-22:00
  • Locatie: Servaasbolwerk 1a, 3512 NK Utrecht (Leeuwenbergh)
  • Tickets: €25

Inschrijvingen openen op 24 januari, de rolmodellen zullen op onze socials en website ook rond die tijd gedeeld worden dus blijf ons volgen om op de hoogte te blijven!

Tot die tijd kun je terugkijken naar afgelopen edities hier om een beter beeld te krijgen van hoe een Feminer Aan Tafel diner eruit ziet. Bijzondere rolmodellen die in afgelopen edities aanwezig waren zijn bijvoorbeeld Sharon Dijksma (de Burgemeester van Utrecht), en Francine Oomen (schrijfster van onder anderen de “Hoe overleef ik…” serie) en Kauthar Bouchallikht (Tweede Kamerlid GroenLinks).

Als je vragen hebt over Feminer Aan Tafel of meer informatie wil, stuur ons gerust een mail naar utrecht@feminer.nl!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
6:00 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Feminer
E-mail
utrecht@feminer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Leeuwenbergh
Servaasbolwerk 1a
Utrecht, Utrecht 3512NK Nederland
+ Google Maps