Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De weg naar vrouwelijk leiderschap, zet de eerste stap!

26 oktober 2023, 7:00 pm - 10:00 pm

€9,50

Vrouwelijk Leiderschap

“Voor elke twijfelende vrouw willen er tien mannen met minder expertise wél als talkshowgast aanschuiven” (Volkskrant, 22/08/22)

Mannen met dezelfde kwaliteiten als (of minder kwaliteiten dan) vrouwen vinden zichzelf sneller geschikt voor een positie als leider. Over het algemeen onderschatten vrouwen hun vaardigheden en prestaties juist, waardoor ze minder snel solliciteren voor een promotie of leiderschapsfunctie. Uit onderzoek van Plan International blijkt dat 76 procent van de meisjes en jonge vrouwen wereldwijd wél de ambitie heeft om een leider te worden. Het is dus belangrijk om vrouwen met deze ambities te sterken in hun eigen krachten zodat in de toekomst vrouwen beter worden vertegenwoordigd in leiderschapsposities.

Zie jij jezelf als toekomstig leider en klinkt dit als iets waar jij graag aan wil bijdragen? Dan nodigen we jou uit om op 26 oktober deel te nemen aan onze volgende editie van Feminer Connect, die in het teken staat van vrouwelijk leiderschap! Deze avond zal je van een professionele coach handige tips krijgen die je helpen om jezelf te positioneren in een leiderschapsrol. Ook zal je de kans krijgen om inspiratie te halen uit ervaringen van een inspirerend rolmodel. Zij zal haar verhaal delen over hoe ze het geschopt heeft tot waar ze nu is door hun vrouwtje te staan.

Door middel van de expertise van de aanwezige sprekers, zal jij het event een stukje zelfverzekerder verlaten en aan de slag willen gaan met het inzetten van je eigen kwaliteiten! Daarnaast zullen er voor de start van het programma drankjes verzorgd worden en zal je de kans krijgen om gelijkgestemde deelneemsters te ontmoeten.

Factsheet

  • Datum: donderdag 26 oktober 2023
  • Tijd: 19:00-22:00
  • Locatie: Prinsegracht 27, Den Haag (het Koorenhuis)
  • Tickets: €9,50

Programma

  • 19:00-19:30 Inloop 
  • 19:30-20:15 Fonda Sahla vertelt over haar carrièrepad; o.a. hoe ze via het MBO, door waarden gedreven, in de Tweede Kamer is gekomen
  • 20:15-20:30 Pauze
  • 20:30-22:00 Workshop ‘Jezelf positioneren’, door Susan Veldkamp 

Het programma begint om 19:30, dus zorg dat je ruim daarvoor aanwezig bent!

NB. Er vindt géén selectie plaats voor dit evenement. Bij aanschaf van een kaartje, ben je dus direct verzekerd van een plekje!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar connect@feminer.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
26 oktober 2023
Tijd:
7:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
€9,50
Evenement Categorie:

Organisator

Feminer
E-mail
connect@feminer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag, Zuid-Holland 2512 EW Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070 707 1744