Aanmelden 2019-02-14T08:53:25+00:00

Aanmelden

Wanneer?
14 maart van 18:00-23:00 uur

Waar?
Centraal Museum

Wat?
De avond wordt geopend met een borrel en hier kun je nog andere vrouwen aanschieten waar jij graag nog het een en ander van wilt weten. Dit is uiteraard ook een goede gelegenheid om te netwerken! Tijdens dit driegangendiner kun je je laten inspireren, activeren en motiveren door topvrouwen uit verschillende vakgebieden. Van academische onderzoekster tot arts en van politicus tot jurist; en alles wat daartussen zit. Als deelneemster kun je op een laagdrempelige en informele manier met deze pioniers in gesprek gaan en de vragen stellen die er voor jou écht toe doen.

Per gang wisselt op basis van de door jouw opgegeven voorkeur de samenstelling aan de tafels en tussen de gangen door wordt gesproken door een van de topvrouwen.

Hoeveel kost het?

We vragen 15,- euro eigen bijdrage. In ruil hiervoor krijg je een heerlijk driegangen-diner in een prachtig museum onder het genot van lekkere acoholische of non-alcoholische drankjes.

Inschrijven?

De inschrijvingen lopen van 1 februari tot en met 21 februari, dus wees op tijd! Wanneer er meer dan 80 aanmeldingen zijn, selecteren we op basis van motivatie.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden  voor de tweede editie van Feminer.

Schrijf hieronder je motivatie in maximaal 300 woorden.
De volgende voorbeeldvragen kunnen je helpen bij het schrijven van je motivatie:

- Met welke topvrouw zou jij graag aan tafel zitten en waarom? Wees creatief!
- Wat wil je van deze avond opsteken?
- Hoe ontwikkel jij jezelf en wat zijn je persoonlijke doelen?

Met het verzenden van dit formulier - Geef je toestemming voor de opslag en verwerking van de door jou ingevulde gegevens door deze website en Stichting Feminer; - Geef je Stichting Feminer toestemming de door jou ingevulde gegevens te verstrekken aan die partijen waaraan Stichting Feminer dat nodig wordt geacht; - Stem je in met de mogelijkheid vastgelegd te worden op beeld tijdens Feminer 2019, welk beeldmateriaal achteraf ter promotie van Feminer verspreid zal worden