17 maart 2022 | Wageningen

Over Feminer Aan Tafel Wageningen 2022

Met trots mogen we aankondigen dat er na 2 jaar (!) een nieuwe editie van Feminer Aan Tafel Wageningen gaat plaatsvinden! Op 17 maart opent Hotel de Wereld haar deuren voor maar liefst 10 rolmodellen en 50 jonge vrouwen die elkaar eindelijk weer – zonder bemiddeling van een laptopscherm – mogen ontmoeten, bij elkaar aan kunnen schuiven en van elkaar kunnen leren.                                      

Feminer Aan Tafel is hét moment om de passie van vrouwelijke rolmodellen en leeftijdsgenoten te ervaren. Tijdens deze tweede editie krijg je de mogelijkheid prangende vragen te stellen aan rolmodellen uit sectoren zoals de levensmiddelen, agricultuur, het onderzoek en cultuur. Bovendien biedt het een uitgelezen kans om je netwerk te versterken en je aan het denken te zetten over je eigen toekomst.                                                                

Voor slechts 20 euro kun je genieten van:                                                                                                                                                                                              

  • Een volledig verzorgd driegangendiner (incl. consumpties);
  • Een uitgebreide borrel;
  • Elke gang aan tafel bij een ander rolmodel;
  • Drie inspirerende talks door aanwezige rolmodellen;
  • De mogelijkheid om unieke inzichten en adviezen te krijgen van inspirerende voorbeeldfiguren;
  • Een uitbreiding van je netwerk met andere gedreven jonge vrouwen.

Het evenement zal plaatsvinden op 17 maart 2022 in de Hotel de Wereld te Wageningen.          

5 Mei Plein 1, 6703 CD Wageningen 
17.30 uur – 23.00 uur (Onderhevig aan verandering)         

*Bij het inzenden ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden gebruikt voor de selectie, doelgroepanalyse en indeling voor Feminer Aan Tafel. De selectie is op basis van motivatie en CV. Je geeft toestemming voor het achteraf nogmaals benaderen, het verstrekken van gegevens aan relevante derden en het plaatsen van (personen)foto’s van het evenement.
**Je bent op de hoogte van de geldende COVID-19 maatregelen in Nederland (wo. in bezit van identificeerbaar Digitaal Corona Certificaat Corona Check-App) voor het betreden van restaurants, evenementen en cafés).

De aanmeldingen voor Feminer Aan Tafel Wageningen zijn al gesloten. Meld je vooral nog wel aan voor de komende diners in Rotterdam en Eindhoven!